Skip to content

Trappen, Hekwerken en Balustrades

Wij brengen je een niveau hoger…

Ons vak; onze specialisme

Trappen, hekwerken en balustrades zijn ons vak. De ene keer dienen ze een puur functioneel doel, de andere keer zijn ze iconisch voor een pand. Trappen en hekken vormen een belangrijk deel van de algehele uitstraling van een gebouw. Een hek kan een dakterras afschermen en tegelijkertijd een pand een klassieke uitstraling geven. Een trap helpt mensen van de begane grond naar de eerste verdieping én kan een blikvanger zijn.

Neem contact met ons op

Van blikvanger tot functionaliteit

De trappen, hekwerken en balustrades die we bouwen kunnen standaardexemplaren zijn die vaker terugkomen, bijvoorbeeld voor appartementencomplexen. Maar het gaat ook regelmatig om iconische panden zoals de A’dam toren, Musis Sacrum in Arnhem en de Oude kerk in Veenendaal. Geen uitdaging is ons te groot! Kijk bijvoorbeeld ook eens bij EMA Amsterdam waar we glad afgewerkte, stalen zwevende trappen hebben geplaatst.

Gedetailleerd maatwerk

Al onze projecten worden op maat aangeboden en geproduceerd. Alle stappen van het productieproces dienen goed op elkaar aan te sluiten om het eindproduct 100% passend te maken. Van Pommeren produceert alles in huis; van engineering tot productie tot oplevering; zo kunnen we snel schakelen en streven we met ons team naar perfectie.

Meer informatie nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Trap- & Balustrade

WIJ BRENGEN JE EEN
NIVEAU HOGER…

Ons vak; onze specialisme

Trappen en hekwerken zijn ons vak. De ene keer dienen ze een puur functioneel doel, de andere keer zijn ze iconisch voor een pand. Trappen en hekken vormen een belangrijk deel van de algehele uitstraling van een gebouw.

Van blikvanger tot functionaliteit

Gedetailleerd maatwerk

AL ONZE PROJECTEN WORDEN OP MAAT AANGEBODEN EN GEPRODUCEERD.

Meer weten over Van Pommeren?

Back To Top
Zoeken