Skip to content

Constructiewerk

Daar kun je op bouwen…

Van engineering tot realisatie

Doordat we projecten centraal aanpakken kunnen we de communicatie ook centraal houden en hiermee de kwaliteit optimaliseren. Het engineerings-team van Van Pommeren is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kwaliteit constructies. Middels onze eigen productie team zijn wij in staat het gehele project van A tot en met Z aan te nemen en te produceren en op te leveren.

Neem contact met ons op

De basis van het eindresultaat

Stalen constructies vormen de basis voor tal van gebouwen, machines en installaties. Of het nu gaat om dragers voor de verbouwing van een woning of om een complete stalen constructie voor het dak van een pand: bij Van Pommeren zijn we er dag in dag uit mee bezig. Aannemers en bouwbedrijven weten ons daardoor feilloos te vinden als constructiebouw onderdeel uitmaakt van een project.

Neem contact met ons op

Onze klanten

Over het algemeen werken we binnen de constructiebouw voor aannemers, kleine tot grote bouwbedrijven en architecten. Meestal gaat het om specialistisch werk waarvoor voldoende kennis en ervaring is vereist. En uiteraard geavanceerde apparatuur om staal en metaal te verwerken tot alle denkbare producten. Het hele proces van ontwerpen, produceren en monteren is bij onze vakkundige en gecertificeerde lassers in vertrouwde handen.

Gedetailleerd maatwerk

Staalconstructies moeten tot op de millimeter passen, veilig zijn en – als ze zichtbaar zijn – bijdragen aan de sfeer in een gebouw. Om die reden voeren wij het hele ontwerpproces in eigen beheer uit. We meten, tekenen, rekenen, verspanen en lassen tot de constructies aan alle vereisten voldoen. Dit doen wij deels met de hand, deels gerobotiseerd. Sowieso geldt in alle gevallen: constructiebouw is maatwerk.

Meer informatie nodig?

Neem contact op met onze klantenservice, wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Constructie-
werk

DAAR KUN JE OP BOUWEN…

DE BASIS VAN HET EINDRESULTAAT

Stalen constructies vormen de basis voor tal van gebouwen, machines en installaties. Of het nu gaat om dragers voor de verbouwing van een woning of om een complete stalen constructie voor het dak van een pand; bij Van Pommeren zijn we er dag in dag uit mee bezig.

Wij zijn constructief een belangrijke basis

Gedetailleerd maatwerk

STAALCONSTRUCTIES MOETEN TOT OP DE MILLIMETER PASSEN, VEILIG ZIJN EN BIJDRAGEN AAN DE SFEER VAN EEN GEBOUW.

Meer weten over Van Pommeren?

Back To Top
Zoeken